Seminarier inom laboratorieutrustning och industritillbehör

Buch & Holm är en ledande leverantör av högkvalitativ utrustning till laboratorier och industrier. Med en historia som sträcker sig över flera decennier har företaget etablerat sig som en pålitlig partner för forskningsinstitutioner, industriföretag och akademiska institutioner. De erbjuder även seminarier där de delar med sig av sin kunskap.

 

Labbutrustning

Buch & Holm erbjuder ett omfattande sortiment av laboratorieutrustning och industritillbehör för olika ändamål och tillämpningar. Deras produkter inkluderar allt från grundläggande laboratorieinstrument till avancerade analysinstrument och specialiserade förbrukningsvaror. Oavsett om det gäller bioteknik, kemi, läkemedelsutveckling eller livsmedelsindustrin, har Buch & Holm produkter som möter de högsta kraven på prestanda och tillförlitlighet.

 

Kvalitet

Buch & Holm strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet. Genom noggrann utvärdering och urval av leverantörer säkerställer de att varje produkt uppfyller branschens standarder och krav. Dessutom genomgår alla produkter noggranna kvalitetskontroller och tester innan de når kunderna för att säkerställa överlägsen prestanda och hållbarhet.

 

Expertis

Med ett team av erfarna och kunniga experter inom olika vetenskapliga discipliner och industriella områden, erbjuder Buch & Holm omfattande teknisk support och rådgivning till sina kunder. Från val av rätt utrustning till installation, användning och underhåll, strävar de efter att vara en pålitlig resurs och partner för sina kunder. Deras dedikerade kundsupportteam är alltid tillgängligt för att svara på frågor, lösa problem och ge professionell vägledning.

 

Seminarier

Som ett led i deras engagemang för kunskapsutbyte och utbildning arrangerar Buch & Holm regelbundet seminarier och evenemang för att ge branschexperter och kunder möjlighet att lära sig, utbyta idéer och upptäcka nya innovationer. De håller även öppet hus varje vecka för att ge möjlighet att tita närmare på deras produkter och rådfråga produktspecialisterna. Det är även möjligt att planlägga en dag för att få veta mer om en specifik produkt. Här är de kommande seminarierna för 2024: