Kivra försäkringskassan

Skaffa en digital brevlåda – Försäkringskassan

15 nov. 2022 — Med en digital brevlåda får du post från Försäkringskassan och andra myndigheter digitalt istället för på papper. I några av de digitala …

När du väljer digital post kan du läsa den direkt i mobilen, datorn och läsplattan. Det är miljövänligt och säkrare än vanliga brev på papper, eftersom du öppnar posten med hjälp av e-legitimation, till exempel mobilt bank-id. Du kan få digital post både i en digital brevlåda och på Mina sidor.

Hem | Kivra Privat

Logotyp för UC. Logotyp för Skatteverket. Logotyp för försäkringskassan. Logotyp för Pensionsmyndigheten. Logotyp för CSN.

Hälften av alla vuxna har Kivra. Och tar emot digital post från tiotusentals anslutna företag och myndigheter. Skaffa Kivra, för privatanvändare och företag.

Myndighetspost i Kivra

I Kivra kan du få deklarationen, det orangea kuvertet, brev från Försäkringskassan, CSN och många fler myndigheter. Läs om fördelarna med digital post.

Kommer fakturan att kunna skickas per mail, Kivra, e-faktura …

Kommer fakturan att kunna skickas per mail, Kivra, e-faktura eller liknande?

FAQ Försäkringskassan utbetalning till kund. Kommer fakturan att kunna skickas per mail, Kivra, e-faktura eller liknande?

Brev från Försäkringskassan kan orsaka stort obehag

Brev från Försäkringskassan kan orsaka stort obehag – Solrosuppropet.se

23 juli 2021 — Jag har i dagarna fått ett antal brev från Försäkringskassan i min brevlåda. … Trodde jag, idag fick jag ett brev från FK i Kivra.

Vanliga frågor och svar – BILLO

Vad är skillnaden mellan Billo och Kivra eller andra digitala brevlådor? … Mitt försäkringsbolag, Bank eller Försäkringskassan har felaktigt noterat att …

Pensionärsintyg för att få pensionärsrabatt

Pensionärsintyg för att få pensionärsrabatt | Pensionsmyndigheten

4 jan. 2023 — Du som fyllt 66 år behöver bara visa upp giltig legitimation för de företag och organisationer som har pensionärsrabatt så att de kan se att …

Deklaration – Deklarera 2023 – Skatteverket

Här hittar du information om att deklarera för dig som är privatperson. Deklarera senast den 2 maj 2023.

Försäkringskassan Bostadsbidrag – Har du fått för mycket eller …

Fortfarande inte fått något brev kollar kivra varje dag. 2 yrs Report. Försäkringskassan Bostadsbidrag, profile picture. Försäkringskassan Bostadsbidrag.

Elektroniska tidrapporter till försäkringskassan (ELT)

Coordinare – Elektroniska tidrapporter till försäkringskassan (ELT)

Tidrapporter skapas automatiskt från schemat, signeras med BankID och skickas sedan elektroniskt till försäkringskassan.

Keywords: kivra försäkringskassan, försäkringskassan kivra